Donaties & Giften

Rigdzin Community Nederland is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat het een non-profit organisatie is waar donateurs belastingvoordeel kunnen krijgen. Uw donatie aan Rigdzin Community Nederland is aftrekbaar in uw belastingaangifte.

Ook kunt u een periodieke gift vastleggen bij Rigdzin Community Nederland. Dit biedt u nog meer belastingvoordeel op. Hiervoor stelt Rigdzin Community Nederland een overeenkomst met u (overeenkomst periodieke gift) waarbij u een vast bedrag (maandelijks of jaarlijks) vastlegt voor een periode van 5 jaar. Voor meer informatie van de belastingdienst over donaties en giften klik hier.

Rigdzin Community Nederland heeft uw bijdrage hard nodig. Het centrum zet zich in voor het behoud en verspreiding van de Dharma in het Nederland en met name van de Dudjom Tersar leer en linie. Het hebben van een fysieke ontmoetingsplek is onmisbaar. Een plek waar er wekelijks gezamenlijk gepraktiseerd wordt, waar gebeden wordt voor alle levende wezens, waar leraren kunnen worden uitgenodigd, waar (nieuwe) mensen kennis maken met de Dharma en waar we als gemeenschap er voor elkaar kunnen zijn.

Uw donatie wordt enorm gewaardeerd en zal nuttig worden ingezet.