8 – 10 januari 2016: Namkha Rinpoche, Tröma Nagmo Chöd

Namkha RinpocheTröma Nagmo Chöd

De chöd praktice van Tröma Nagmo biedt een zeer krachtig middel om het dualistische vastklampen van de geest, de oorzaak van het lijden, te door snijden en daarmee onze inherente wijsheidsnatuur tot uiting te laten komen.

In de Düdjom Tersar traditie bevat de practice van Tröma Nagmo het complete Vajrayana pad, van de Ngöndro, de Kyerim, de Dzogrim tot aan de Dzogchen practices van Trekchö en Tögal.

Het weekend van 8 t/m 10 januari zal het eerste weekend in een serie van weekenden zijn waarin Namkha Rinpoche ons deze kostbare practice zal uitleggen.

In de woorden van Chagdud Tulku Rinpoche: “The Tröma Nakmo based practice of Chöd removes obstacles, both for our short-term happiness and those hindering our ultimate enlightenment. It carries extraordinary healing power and through its practice we can accumulate merit and wisdom in a vast and rapid way. Merely making a connection to Tröma Nakmo practice brings great benefit and blessings”.

De teaching is zeer toegankelijk en zowel geschikt voor beginnende als meer gevorderde beoefenaars. Tijdens het weekend is het mogelijk om de refuge vows van Rinpoche te ontvangen.

Programma van het weekend

Locatie: Dzogchen Ling, Middenweg 22 in Amsterdam

Vrijdag 20.00 – 22.00 uur
Zaterdag 10.00 – 12.30 uur en 14.30 – 17.00 uur
Zondag 10.00 – 12.30 uur en 14.30 – 17.00 uur

Kosten:

80 euro voor het hele weekend of 40 euro per dag (vrijdagavond 20 euro).

Troma_Nagmo_drubcho_oct14_11 Troma_Nagmo_Statue