13-15 juni: Namkha Rinpoche over Dream Yoga deel II‏

Namkha rinpoche
Tijdens dit weekend gaat Namkha Rinpoche verder waar hij in april is gestopt. O.a. komt de Dream Yoga in de Bardo aan bod. Ook als je deel I niet hebt bijgewoond is het mogelijk deel II van deze zeer bijzondere teachings bij te wonen.

Droomyoga wordt ‘de beoefening van de nacht’ genoemd. Het is een methode om met onze dromen te werken of om te rusten in de heldere natuur van de geest.
Rinpoche zal ons op 4 t/m 6 april een uitleg geven waar we goed mee verder kunnen zodat we ook ’s nachts door kunnen gaan met onze dharmabeoefening. Het is een onmisbare methode, want hoewel we overdag helder kunnen nadenken, kan onze slaap ervoor zorgen dat we weer helemaal vertroebeld wakker worden, omdat we geen grip gehad hebben over wat we hebben gedroomd.
Sommige mensen weten niet eens dat ze dromen, het is een methode om in het begin te herkennen dat we dromen. In een ander stadium kunnen we meer controle over onze ervaringen krijgen en als de beoefening echt succesvol is dan zijn er veel mogelijkheden. Wat deze zijn gaat Rinpoche ons uitleggen.

Programma van het weekend

Locatie: Dzogchen Ling, Middenweg 22 in Amsterdam

Vrijdag 20.00 – 22.00 uur

Zaterdag 9.30 – 12.00 uur en 14.30 – 17.00 uur

Zondag 9.30 – 12.00 uur en 14.30 – 17.00 uur

Kosten:

80 euro voor het hele weekend of 40 euro per dag (vrijdagavond 20 euro).