Namkha Rinpoche in Amsterdam 12 – 13 juni 2010

The first day of teachings were wonderful, you can watch the complete recording at recorded teachings.
Dit weekend zal Rinpoche ingaan op een aantal belangrijke boeddhistische thema’s. Hoe gaan we om met negatieve emoties en gedachten, en hoe kunnen we deze gebruiken op het spirituele pad?

Namkha Gyatso Rinpoche is een internationaal bekende leraar in de Nyingma traditie van het tibetaans boeddhisme. Zijn lessen zijn helder, direct, humoristisch, en tegelijkertijd zeer diepgaand. Hij leidt diverse centra in Europa en is verantwoordelijk voor kloosters in India, Nepal, en Tibet.

Wat kunnen we doen om de boeddhistische wijsheid te integreren in ons drukke leven, en op wat voor manier kunnen we meer richting en inhoud geven aan ons leven? Wat is de betekenis van het begrip karma en hoe kunnen we hiermee werken? Door geduld en compassie te beoefenen kunnen we onszelf en de anderen om ons heen meer goede zaken brengen. Met onze gedachten geven we vorm aan onze wereld en onze toekomst, en met een positieve intentie trekken we positieve zaken aan.

Tijdens dit weekend geeft Rinpoche instructie in de beoefening van meditatie en het toepassen van de Boeddhistiche leer. Het is geschikt voor beginners en gevorderden aangezien zowel het begin, het midden, alsook de volmaking van het spirituele pad tijdens deze dagen uiteengezet zal worden. Ook is er ruimte voor persoonlijke vragen en consult.

[googleMap name=”Lutherse kerk” width=”300″ height=”200″ mousewheel=”false” typecontrol=”false” directions_to=”false”]Dintelstraat 134, Amsterdam[/googleMap]

Lokatie: Maarten Lutherkerk, Dintelstraat 134 Amsterdam-Zuid

Zaterdag-zondag 9:30u-17:00u. Toegang 50 euro per dag (40 euro voor minimum inkomens)
Het weekend vormt een qua inhoud een geheel, maar u kunt ook per dagdeel komen. (Aanvang middag 14:30u, prijs naar rato).

Er is een middagpauze.

De boeddhistische teachings zijn niet te koop en iedereen is welkom: is de prijs een probleem? Neemt u even contact met ons op, telefoonnummer 06-24 365 689

Voor deelname graag hieronder opgeven, er is een beperkt aantal plaatsen

Loading…