Lama Lena – Een lamp om de duisternis te verdrijven

Lama Lena zal in het boeddhistische centrum Dzogchen Ling lesgeven vanuit de tekst ¨Een lamp om de duisternis te verdrijven¨ van Lama Mipham.

¨Een lamp om de duisternis te verdrijven¨ is een dzogchen tekst van de grote dzogchen meester Lama Mipham die in de 19de en 20ste eeuw leefde. De tekst biedt diepgaande instructies voor het beoefenen van Trekchö, instructies die de essentie van ons bewustzijn aanwijzen. Deze heldere, ongecompliceerde instructies maken het mogelijk voor gewone mensen, zoals ons, die wonen en werken in de alledaagse wereld, om  Trekchö te praktiseren en de aard van het bewustzijn te realiseren.

Haar bezoek is een unieke kans les te krijgen van een westerse vrouw die tevens een overdrachtslijn-houdende Lama is in de Tibetaanse Dzogchen traditie. De stijl waarin Lama Lena lesgeeft is helder, vermakelijk, down-to-earth en zeer geschikt voor het toegankelijk maken van de kostbare leringen van Tibet voor het westers opgeleide publiek.

Datum en tijden:
Woensdag 10 mei (volle maan) 20:00 uur – 22:00 uur (19:30 uur gaat de deur open).
Donderdag 11 mei 11:00 uur – 13:00 uur & 15:00 uur – 17:00 uur (10:30 uur gaat de deur open).

Adres:
Middenweg 22, 1097BN Amsterdam

Kosten:
Er zit geen prijskaartje aan de lessen, maar we vragen u om alstublieft een donatie te doen zoverre u dit kunt. Een envelop wordt door ons aan u gegeven wanneer u arriveert. Een richtlijn voor de donatie is om wat je zelf betaald krijgt voor een uur werk te doneren voor ieder uur les dat u ontvangt. We accepteren ook vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten voor het gebruik maken van de locatie en andere organisatorische uitgaves voor het bezoek van Lama Lena. Neem daarom genoeg contant geld mee.

Eten:
Er worden geen maaltijden geserveerd, wel is er koffie en thee.

Parkeren:
Er zijn geen parkeerplekken aanwezig, het gebruik maken van openbaar vervoer wordt aangeraden (www.9292.nl).

Reserveren:
Het wordt op prijs gesteld als u van te voren laat weten of u komt:
contactpersoon: Pepijn Hinten tel: 06-30863974 of pepijntsopema@gmail.com